Χάντμπολ

Πήρε το θρίλερ με τον Διομήδη και πήγε στους τελικούς με Ολυμπιακό η ΑΕΚ!

Με πέναλτι σε «νεκρό» χρόνο και μετά από 10' διακοπή λόγω... σύρραξης, η ΑΕΚ απέδρασε από τη Νέα Κίο με νίκη κόντρα στον Διομήδη Άργους (22-23) και προκρίθηκε στους τελικούς με τον Ολυμπιακό!

Σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το φινάλε, η ΑΕΚ πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη (22-23) μέσα στη Νέα Κίο κόντρα στον μαχητικό Διομήδη Άργους, έκανε το 2/2 στη σειρά των ημιτελικών και προκρίθηκε στους τελικούς της Handball Premier, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό!

Το ματς τελείωσε με τον πιο περίεργο τρόπο. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 22-22 στα 8'' πριν τη λήξη, οι γηπεδούχοι επιχείρησαν επίθεση μετά από time out, έχασαν την κατοχή και οι διαιτητές έδωσαν πέναλτι σε νεκρό χρόνο υπέρ των «κιτρινόμαυρων» για παρεμπόδιση του τερματοφύλακά τους. Ο Διομήδης φώναξε για αγκωνιά πάνω στον δικό του αθλητή και ακολούθησε... σύρραξη!

Μετά από 10' διακοπής, ο Ρογκούλσκι ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έδωσε τη σπουδαία νίκη-πρόκριση στην «Ένωση», σε μια επανάληψη των περσινών τελικών. Θυμίζουμε ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πλεονέκτημα έδρας.

Δείτε το ματς:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x