Χάντμπολ

Νίκησε ο Διομήδης, προκρίθηκε η Δράμα

Έστω και αν νίκησε ο Διομήδης στη Δράμα 29-28, η τοπική ομάδα ήταν αυτή που προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Europeean Cup χάντμπολ ανδρών.

Ο Διομήδης Άργους νίκησε 29-28 στη Δράμα την τοπική ομάδα στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τον πρώτο γύρο του European Cup χάντμπολ ανδρών, όμως η νίκη της μακεδονικής ομάδας με 30-26 στο Αργος την πεασμένη εβδομάδα της έδωσε την πρόκριση στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Σάκη Βαλαβάνη είχε τρεις σημαντικές απουσίες, αυτές των Παπάζογλου, Χαϊτίδη, Πολύδωρου, τις οποίες δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ο Διομήδης για να φτάσει στην πρόκριση.

Με ηγέτη τον Μάλλιο, ο Αργείτες έφτασαν στο 25-21 στο 51΄, όμως στα τελευταία λεπτά οι Δραμινοί βρήκαν τα γκολ που έψαχναν για να μειώσουν τη διαφορά.


Δράμα ’86 (Βαλαβάνης): Καφαντάρης 3, Μπουγκαρίνοβιτς 4, Νίκολιτς 9, Κοβογλανίδης, Κοτσαμαρίκογλου, Τορνικίδης, Τοζακίδης, Τόσκας 6, Τουνγκελίδης, Καλαϊτζίδης, Καβάζης, Δεμερτζίδης, Κουρτίδης, Παπαδόπουλος 2, Κρανιώτης, Σίνα 4

Διομήδης (Βασιλόπουλος): Σεβέλεφ 3, Ζιβάνια, Τζίμπουλας 7, Τσέγιοβιτς, Χιόνης, Γ. Μούγιτς 3, Μάλλιος 9, Κωστούλας, Αναγνωστόπουλος 1, Σιατιρλής, Μάνθος 2, Τσερνικάου, Πατασούρι, Κρεμαστιώτης, Τζ. Μούγιτς 4, Ολιβέιρα

Διαιτητές: Ντοϊτσίβοφ, Γκορέτσοφ (Βουλγαρία). Δίλεπτα: 1-4. Πέναλτι: 2/3 – 3/3

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x