Χάντμπολ

Έκανε ανατροπάρα και προκρίθηκε η Δράμα

Με εντυπωσιακό τρόπο, η Δράμα νίκησε στο «Δημήτρης Κραχτίδης» 31-23 τη Λόβτσεν Τσετίνιε και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του European Cup χάντμπολ ανδρών.

Ιστορική πρόκριση για τη Δράμα. Η μακεδονική ομάδα νίκησε 31-23 τη Λόβτσεν Τσετίνιε στο «Δημήτρης Κραχτίδης» στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τον δεύτερο γύρο του European Cup χάντμπολ ανδρών και ανέτρεψε το -5 της πρώτης αναμέτρησης στο Μαυροβούνιο την περασμένη εβδομάδα, παίρνοντας το «εισιτήριο» για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ισορροπία κι 6-6 στο 19', όμως από εκείνο το σημείο η ομάδα του Σάκη Βαλαβάνη ανέβασε τον ρυθμό και προηγήθηκε 12-8 στη λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Δράμα έφτασε στο +6 και, με κορυφαίο τον Κοτσιώνη που πέτυχε 11 τέρματα, ξέφυγε 22-13 και, παρά την προσπάθεια των Μαυροβούνιων στο 25-19, με συνεχόμενα γκολ των Κοτσιώνη, Παπαδόπουλου και Κρητικού έφτασαν στο +8 και την πρόκριση.


Δράμα: Κρητικός 1, Κοτσιώνης 11, Ιωαννίδης, Χαϊτίδης 2, Τσαμεσίδης, Πολύδωρος, Λασάκου 3, Τοζακίδης, Ντεσμπό 1, Μανωλούδης 2, Μεσσήνης, Κόρσακ, Παπαδόπουλος 4, Σίνα 7, Λαζαρίδης, Μαρκατάτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x