Χάντμπολ

Έφυγαν για Μάλτα τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

Αναχώρησε την Πέμπτη με προορισμό τη Μάλτα η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, ενόψει των διπλών αναμετρήσεων με την Καβαλιέρι για τον τρίτο γύρο του EHF Cup.

Τα κορίτσια του χάντμπολ του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προορισμό την Αθήνα και, από εκεί, μετέβησαν στη Μάλτα.

Η «ασπρόμαυρη» αποστολή δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα πριν ή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, με τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη, το τεχνικό τιμ και τις αθλήτριες, να δίνουν κανονικά το «παρών» στο ταξίδι, αφού τα covid test που πραγματοποιήθηκαν πριν βγήκαν όλα αρνητικά.

Η άφιξη της αποστολής στη Μάλτα έγινε στις 14:00 και, αφού χαλάρωσε η ομάδα από την ταλαιπωρία του ταξιδιού, μετέβη στο γήπεδο των δύο αναμετρήσεων, προκειμένου να πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση. Η τελευταία προπόνηση πριν τον πρώτο αγώνα θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής.

Η Μαρία Χατζηπαρασίδου δήλωσε πως: «Πρώτα απ’ όλα, εύχομαι όλος ο κόσμος να είναι καλά, να έχει την υγεία του και να σκέφτεται θετικά. Είναι για όλους δύσκολα, αλλά θα το ξεπεράσουμε και αυτό. Για τα δύο επερχόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όλη η ομάδα είναι, πρώτα απ’ όλα, ενθουσιασμένη και χαρούμενη που της δίνεται η δυνατότητα να μπορέσει να πάρει μέρος σε αυτά.

Σίγουρα, η προετοιμασία μας δεν είναι η ιδανική, δηλαδή αυτή που θα ήθελε κάθε αθλητής και το προπονητικό τιμ, αλλά ο καθένας, από την πλευρά του, δουλεύει έτσι ώστε η ομάδα να βγάλει το "μέταλλο" που έχει "χτίσει" τα τελευταία χρόνια. Σκέφτομαι αισιόδοξα και πιστεύω θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x