Χάντμπολ

«Έκλεισε» και Κωστακίδη ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr ο διεθνής αριστερός εξτρέμ συμφώνησε με την ομάδα της Νέας Ιωνίας, η οποία ετοιμάζει μεταγραφή- βόμβα στην περιφέρεια!

Την 3η μεταγραφή του για την σεζόν 2015-2016 μετά τους Κώστα Τσιλιμπάρη και Πέτρο Κανδύλα ολοκλήρωσε σύμφωνα με πληροφορίες ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ.

Οι ισχυροί άνδρες του Συλλόγου Σοφοκλής Ξυνής και Ευθύμης Πουρνάρας είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα κάνει αίσθηση τα επόμενα χρόνια στο ελληνικό χάντμπολ, διεκδικώντας και κερδίζοντας τίτλους.

Η ομάδα του Παναγιώτη Ιατρούδη θα έχει στο φετινό ρόστερ της, τον διεθνή αριστερό εξτρέμ Παντελή Κωστακίδη, ο οποίος έκανε μία πολύ καλή σεζόν στον Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Ο 26χρονος Βεροιώτης εκτός από πολύ καλός εκτελεστής, είναι και πολύτιμος στην άμυνα, τόσο στην 6-0, όσο και στις πιο ανοιχτές (π.χ. 5-1).

Με την μεταγραφή αυτή ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ θα έχει στις τάξεις του, τους κορυφαίους αριστερούς εξτρέμ του πρωταθλήματος, βάσει αποτελεσματικότητας, αφού Κεδέρης (149 γκολ- 27 ματς) και Κωστακίδης (123- 27 ματς), σημείωσαν μαζί στην περσινή Handball Premier 272 γκολ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση μίας ακόμα μεταγραφής για να κλείσει το ρόστερ, η οποία θα ενισχύσει σημαντικά την περιφέρεια.

Αναφορικά με τους παίκτες που αποχωρούν, όπως έγινε γνωστό μετά τον Μπάρμπα, έμειναν ελεύθεροι και οι περιφερειακοί Γκουλές, Ζαχάρης.

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x