Χάντμπολ

Διέλυσε το Βέλγιο η Εθνική χάντμπολ

Μια καταπληκτική Εθνική χάντμπολ σάρωσε 42-24 το Βέλγιο στο Ηράκλειο για την πέμπτη αγωνιστική της πρώτης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023 και παρέμεινε στην κορυφή.

Η Εθνική χάντμπολ ανδρών σάρωσε 42-24 το Βέλγιο στα «Δύο Αοράκια» για την πέμπτη αγωνιστική της πρώτης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023 και διατήρησε το απόλυτο και την κορυφή του ομίλου, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στη δεύτερη προκριματική φάση και αφήνοντας στην αγωνία τους «κόκκινους διαβόλους».

Στο πρώτο ημίχρονο, η Εθνική ήταν καταπληκτική σε άμυνα και επίθεση και με τον Μπουκοβίνα να έχει ποσοστό 47% στην εστία και με εξαιρετικές επιλογές στην επίθεση με 81% ευστοχία, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κυριάρχησε και ολοκλήρωσε το ημίχρονο στο 21-9.

Ο Αραμπατζής με 6 γκολ και ο Παπαδιονυσίου με 5 ήταν οι πρώτοι σκόρερ της Εθνικής, αμφότεροι με 100% ευστοχία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιώργος Ζαραβίνας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του και αυτοί εκμεταλλεύτηκαν τα κενά στην αντίπαλη άμυνα. Όλοι οι διεθνείς που αγωνίστηκαν, σκόραραν.


Ελλάδα (Ζαραβίνας): Τερλέτσκι, Κωστακίδης 3, Τζωρτζίνης 1, Μπόσκος 1, Λιάπης 6, Μάλλιος 2, Πασσιάς 3, Μπουκοβίνας, Καραμπουρνιώτης 3, Δομπρής 2, Παπάζογλου 1, Κανδύλας 2, Ηλιόπουλος 3, Παπαδιονυσίου 5, Κρητικός 1, Αραμπατζής 9

Βέλγιο (Σιλά): Χίρεν 3, Μπρίζε 2, Σεράς 2, Κότερς 1, Μπράουν 2, Κόστιτς, Μαρσάλ, Γκλοριέ 5, Ντ' Ανίς 2, Βανχόβε, Ζιλέ 3, Ντελπιρέ 3, Σπούρεν 1, Ντε Κούμπερς, Μασά, Σιρό

Διαιτητές: Μπόλιτς - Χούριχ (Αυστρία). Δίλεπτα: 3-4. Πέναλτι: 1/1 - 1/2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x