Χάντμπολ

Ισόπαλο πρώτο φιλικό της Εθνικής χάντμπολ ανδρών

Ισόπαλο 29-29 έληξε το πρώτο φιλικό της Εθνικής χάντμπολ ανδρών κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα.

Με ισοπαλία ολοκληρώθηκε το πρώτο φιλικό της Εθνικής χάντμπολ ανδρών στην προετοιμασία της στη Θεσσαλονίκη. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήρθε ισόπαλο 29-29 με τη Βόρεια Μακεδονία μπροστά σε 400 θεατές και πολλά παιδιά από τις ακαδημίες της πόλης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τα προκριματικά του EURO 2024.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Ζαραβίνας, είχε την ευκαιρία για δοκιμές, αλλά και για συμπεράσματα.

Στο 51’ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ο Σάββας Σάββας μετά από τράβηγμα στον αέρα από τον Γιαγκουρινόφσκι, αφού προσγειώθηκε άσχημα στο αριστερό του πόδι κι η κατάστασή του θα παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής για προληπτικούς λόγους.

«Ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό, το οποίο χρειαζόμασταν στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για το EURO. Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που είναι δυνατός εδώ και χρόνια. Και ο σημερινός αγώνας και αυτός του Σαββάτου θεωρούνται πολύ καλά τεστ για τη συνέχεια, ώστε να δούμε τι πρέπει να βελτιώσουμε ή πού είμαστε καλοί αμυντικά κι επιθετικά.

Προσωπικά, μου άρεσε ότι, αν κι ήμασταν πίσω στο σκορ στο τέλος του πρώτου μέρους, καταφέραμε να φέρουμε το ματς στα ίσια, κάναμε υπερπροσπάθεια και θα μπορούσαμε να είμαστε στο τέλος νικητές. Κρατάω τη συνοχή και το μέταλλο που έδειξε η ομάδα», σχολίασε ο πίβοτ της Εθνικής, Νίκος Λιάπης.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά στις 18:30 του Σαββάτου στο ίδιο γήπεδο.


Τα πεντάλεπτα: 0-3, 4-6, 5-8,7-11, 11-13, 12-15 (ημχ), 14-17, 17-19, 20-21, 23-24, 26-26, 29-29

Ελλάδα (Ζαραβίνας): Μπουκοβίνας, Παπαντωνόπουλος, Ελ. Παπάζογλου, Παπαβασίλης 1, Κεδέρης 3, Κωστακίδης, Σάββας 3, Μπόσκος 1, Μυλωνάς 3, Μάλλιος, Παναγιώτου, Τόσκας 4, Αθ. Παπάζογλου, Πασσιάς 1,Τζηράς 4, Αραμπατζής 3, Λιάπης 5, Καραμπουρνιώτης, Κανδύλας, Μιχαηλίδης 1, Παπαδιονυσίου

Βόρεια Μακεδονία (Λαζάροφ): Μιτρέφσκι, Τομόφσκι, Τελέσκι 3, Φ. Κουσμανόφσκι 5, Ντιόνοφ 2, Γκεοργκίεφ, Βελκόφσκι 2, Γιαγκουρινόφσκι 3, Σαραφίνοφ, Σαβρέφσκι, Κοστέσκι 2, Τσ. Κουσμανόφσκι 2, Ατανασίεβιτς 1, Μαρκόφσκι 2, Πεσέφσκι 5, Λαζαρέφσκι 2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x