Χάντμπολ

Πρεμιέρα με το δεξί στο Ευρωπαϊκό για την Εθνική Εφήβων απέναντι στην Ολλανδία

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18 της Β’ κατηγορία, η Εθνική Εφήβων, που κατάφερε να επικρατήσει με 31-25 της Ολλανδίας στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Σημαντική νίκη κατάφερε να πάρει η Εθνική Εφήβων, στη Β’ κατηγορία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U18 που διεξάγεται στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, που επικράτησε με 31-25 επί της Ολλανδίας, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και έκανε βήμα πρόκρισης για την τετράδα.

Στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, ωστόσο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήγε στα αποδυτήρια έχοντας προβάδισμα ενός τέρματος (12-11).

Στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκε πιο δυναμικά και κατάφερε να ανεβάσει την διαφορά μέχρι και το +7 (27-20), για να πάρει εν τέλη τη νίκη με 31-25. Σημαντικό είναι να σημειωθεί, πως οι Έλληνες είχαν περισσότερες δίλεπτες αποβολές, με αποτέλεσμα να είναι με παίκτη λιγότερο στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Εθνικής Εφήβων, Γιάννης Πηλαλίδης δήλωσε μετά την λήξη της αναμέτρησης: «Αυτή είναι η πρώτη μας επίσημη εμφάνιση σε μία μεγάλη διοργάνωση και είναι ωραίο ότι συνδυάστηκε με νίκη. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα για την τετράδα, όμως πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση. Απέναντι στην Τσεχία πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί, ανταγωνιστικοί, πειθαρχημένοι και αποφασισμένοι για το θετικό αποτέλεσμα. Δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για τη δυναμική της Τσεχίας, ωστόσο περιμένουμε έναν δύσκολο αγώνα. Θα τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα, καθώς θέλουμε να κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας και να μην περιμένουμε συνδυασμούς αποτελεσμάτων»

Επόμενος αγώνες είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα 8/8 στις 15:00, όπου θα αντιμετωπίσουν την Τσεχία, ενώ με νίκη θα κλειδώσει την πρώτη θέση του ομίλου και να βρεθεί στα ημιτελικά της Παρασκευής 12/8.

Ολλανδία (Γκιέλεν): Ντε Λάνγκε, Φαν ντερ Μπρούγκεν, Αξτ, Πέτερς, Φαν Μπέρλο 1, Ντε Γιονγκ 2, Χέντρικς 6, Έουσεν 5, Κλόμπε 3, Σόλτες 1, Μπιέρκενς 3, Χούγκλαντ 1, Χούγκενμπεργκ, Ντε Λάατερ, Βέσελνικ 2, Μπιτζλ 1.

Ελλάδα (Πηλαλίδης): Δάιος, Καλύβας 3, Βαρδαξόπουλος, Παναγιώτου 12, Τσορτέκης, Μπούτκαρης 1, Καβάζης 2, Κουρουπής, Προκοπίου, Κουβράκης, Μπατής, 8, Κουτουλογένης 5, Χαριτωνίδης, Μαρίνος, Κολεζάκης, Βασιλείου.

Διαιτητές: Πέρετζ – Σβαρτζ (Ισραήλ).

Δίλεπτα: 5 Ολλανδία-10 Ελλάδα.

Κόκκινη: Καβάζης (57:21 – τρία δίλεπτα).

Πέναλτι: 1/4 - 4/6

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x