Χάντμπολ

«Εμφύλιος» Νο2

Το Κιλκίς νίκησε 20-16 τον Δούκα στο «ΔΑΪΣ» στον πρώτο μεταξύ τους «εμφύλιο για τους «16» του Challenge Cup χάντμπολ των ανδρών και απέκτησε σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Πλέον, οι δυο ομάδες θα κοντραριστούν στη ρεβάνς στη μακεδονική πόλη το Σάββατο στις 18:00, όμως σε τέτοια ματς δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κάποιο φαβορί και κανένας δε θεωρεί πως έχει κριθεί ήδη η πρόκριση.

«Εμείς αντιμετωπίζουμε το ματς ξεχωριστά. Δεν κοιτάμε τι έγινε στο πρώτο ματς. Θέλουμε να κρατήσουμε την πειθαρχία και την αγωνιστικότητά μας στην άμυνα και να αυξήσουμε την παραγωγικότητά μας στην επίθεση. Ο Δούκας έδειξε τις πραγματικές του δυνατότητες κόντρα στον Φίλιππο. Περιμένω άλλο ματς από το προηγούμενο Σάββατο, πιο δυσκολότερο και πιο αμφίρροπο. Χρειαζόμαστε τη στήριξη των φιλάθλων του Κιλκίς για να καταφέρουμε τον στόχο μας», τόνισε ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Λαζαρίδης.

Ο πλέι μέικερ του Δούκα, Φραγκίσκος Ζαλώνης, τόνισε πως: «Ξέρουμε ότι η "ανατροπή" είναι δύσκολη. Έχουμε κάποιες επιστροφές παικτών και διαθέτουμε τις δυνατότητες να προκριθούμε. Σαφώς, η εικόνα μας κόντρα στον Φίλιππο μας έδωσε ώθηση και είναι οδηγός για αυτά που θα έρθουν. Στο πρώτο ματς, είχαμε πρόβλημα στην επίθεση και πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό τον τομέα. Πιστεύω το σκορ του δεύτερου αγώνα δεν θα είναι τόσο χαμηλό».

Στο Λουτράκι την ίδια ώρα, ο Ποσειδώνας υποδέχεται τη Ραντνίτσκι και θέλει να δώσει γιορτινό τόνο στην αναμέτρηση, αφού το συγκεκριμένο ματς είναι το πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό για την πελοποννησιακή ομάδα που θα προσπαθήσει για τη νίκη, αφού το 21-34 του πρώτου αγώνα στη Σερβία δεν επιτρέπει όνειρα για πρόκριση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x