Χάντμπολ

Ξεκίνημα για την Εθνική χάντμπολ ανδρών

Στο προπονητήριο χάντμπολ του ΣΕΦ ξεκίνησε τη Δευτέρα το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής ανδρών, ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του EURO 2024, 10-28 Ιανουαρίου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής χάντμπολ ανδρών, Γιώργος Ζαραβίνας, στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο ΣΕΦ, ενόψει της συμμετοχής του στην τελική φάση του EURO 2024, 10-28 Ιανουαρίου, κάλεσε τη Δευτέρα τους παρακάτω 23 αθλητές: Παπαντωντόπουλο, Παπαβασίλη, Τζίμπουλα, Σάββα, Πασσιά, Κανδύλα, Καραμπουρνιώτη, Μιχαηλίδη, Τζηρά, Δομπρή (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Κεδέρη, Λιάπη, Παπαδιονυσίου, Αραμπατζή, Μάλλιο (ΑΕΚ), Θ. Παπάζογλου, Λ. Παπάζογλου, Ελευθεριάδη (ΠΑΟΚ), Τόσκα (Bianco Monte Δράμα), Κουκουλά (Ιωνικός Affidea), Παναγιώτου (ΑΣΕ Δούκα), Τσακουρίδη (Διομήδης Άργους), Mπόσκο (Χενίλ- Ισπανία)

Ο Πέτρος Μπουκοβίνας έχει υποχρεώσεις με την Γκρόσβαλσνταντ ως τις 26 Δεκεμβρίου και θα ενσωματωθεί στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας και στο διεθνές τουρνουά της Ρουμανίας.


Τα τρία στάδια προετοιμασίας της Εθνικής:
1ο: 18-24 Δεκεμβρίου 2023 (Αθήνα)
2ο: 27-30 Δεκεμβρίου 2023 (Ρουμανία)
Διεθνές τουρνουά «Τρόπαιο των Καρπαθίων»
Ρουμανία, Ελλάδα, Σλοβενία και Γεωργία.
3ο: 2-6 Ιανουαρίου 2024

Η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει στις 9 Ιανουαρίου για το Μόναχο, όπου και θα αντιμετωπίσει στο «Olympiahalle» τις Πορτογαλία (11/1), Δανία (13/1) και Τσεχία (15/1) για τον έκτο όμιλο του EURO.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x