Χάντμπολ

Ετοιμάζεται για την οκτάδα ο Δούκας

Για την πρόκριση στον προημιτελικό του Challenge Cup χάντμπολ των ανδρών ετοιμάζεται Παρασκευή και Σάββατο ο Δούκας στο «Δαϊς», 19:00 και 19:30 αντίστοιχα.

Η ομάδα των βορείων προαστίων θέλει να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά της διοργάνωσης, μέσω των δύο αγώνων με την τσέχικη Τάσοβα για τους «16».

Ο Γιώργος Κρανάκης επισήμανε πως: «Μας περιμένουν δύο πολύ σημαντικοί αγώνες κόντρα σε μια ομάδα, η οποία αναμένεται να παραταχθεί ενισχυμένη, μιας και πριν από λίγες ημέρες πρόσθεσε στο ρόστερ της δύο ακόμα παίκτες. Η αποστολή μας είναι δύσκολη, καθώς αντιμετωπίζουμε και προβλήματα με τραυματισμούς παικτών, όμως, όπως και να έχει, είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε μέχρι τέλους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια αποτελούν κίνητρο για όλη την ομάδα. Είναι αγώνες – γιορτή για αυτό και πρέπει να διεξάγονται σε γεμάτες κερκίδες και οι φίλαθλοί μας, που έρχονται να τα παρακολουθήσουν, να τα ευχαριστιούνται. Είναι, λοιπόν, δύο αγώνες πρόκληση στους οποίους είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε ότι μας αξίζει από τη φάση των "16" του Τσάλεντζ Καπ.

Οι φίλοι του ΑΣΕΔ μας δίνουν πάντα ώθηση για τη νίκη για αυτό και τους καλούμε να βρεθούν τόσο την Παρασκευή, όσο και το Σάββατο, στο "Δαΐς" και να στηρίξουν την ευρωπαϊκή προσπάθεια που κάνουμε φέτος».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Τόμπρος δήλωσε πως: «Για κάθε ελληνική ομάδα, είναι τιμή και μεγάλη πρόκληση η συμμετοχή της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Γνωρίζουμε ότι απέναντι στην Τάσοβα έχουμε πολύ δύσκολο έργο, όμως είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Άλλωστε, σε αυτήν την ευρωπαϊκή διοργάνωση δεν εκπροσωπούμε μόνο το σύλλογο μας, αλλά και όλο το ελληνικό χάντμπολ. Στην προσπάθεια μας αυτή θα θέλαμε κοντά μας κάθε φίλο του αθλήματος. Ελπίζω και εύχομαι να γίνουν δύο ποιοτικά παιχνίδια, να διεκδικήσουμε στα ίσα την πρόκριση και να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x