Χάντμπολ

Έτοιμη για Βέλγιο η Εθνική χάντμπολ

Το πρωί της Τρίτης αναχωρεί για τις Βρυξέλλες η Εθνική χάντμπολ ανδρών, ώστε την Τετάρτη να αντιμετωπίσει το Βέλγιο στην πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματους του 2023.

Η Εθνική χάντμπολ ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της σε Νίκαια και Νέα Φιλαδέλφεια για την έναρξη των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023. Ο Γιώργος Ζαραβίνας υπολογίζει κανονικά για το παιχνίδι με το Βέλγιο την Τεάρτη τους Μπόσκο, Λιάπη, Παπαντωνόπουλο, οι οποίοι ενσωματώθηκαν, αλλά δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκο Πασσιά και τον Χρύσανθο Τσαναξίδη, ο οποίος ήρθε τη Δευτέρα από την Ισπανία και θα πάρει μέρος στην προετοιμασία για τον αγώνα με την Τουρκία.

Στην αποστολή για Βέλγιο συμμετέχουν οι εξής αθλητές: Μπουκοβίνας, Παπαντωνόπουλος, Κωστακίδης, Παπαβασίλης, Μυλωνάς, Μπόσκος, Κρητικός, Μάλλιος, Κανδύλας, Δομπρής, Παπαδιονυσίου, Μιχαηλίδης, Λιάπης, Ηλιόπουλος, Ασβεστάς, Τζηράς, Αραμπατζής, καθώς και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ο συνεργάτης του, Γιώργος Μαστορογιάννης, η Διευθύντρια του γραφείου Εθνικών ομάδων, Κατερίνα Γεωργούτσου, ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου, και ο φροντιστής Παύλος Καλαβάζης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ πως: «Είναι επιτακτική ανάγκη να νικήσουμε το Βέλγιο, γιατί θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα τη διαδικασία του ομίλου. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι οι αντίπαλοί μας έχουν πολλά καινούργια πρόσωπα και μικρό χρόνο προετοιμασίας. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε περισσότερο συμπαγής και οργανωμένοι, σε σχέση με αυτούς.

Ο όμιλος είναι "ανοιχτός" και οποιοδήποτε εκτός έδρας αποτέλεσμα θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την πρόκριση, πολύ δε περισσότερο αν αυτό συμβεί στο πρώτο παιχνίδι, που θα μας δώσει την ψυχολογία και την ώθηση που χρειαζόμαστε για τη συνέχεια της διοργάνωσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x