Χάντμπολ

Έτοιμη για Σαφχάουζεν η ΑΕΚ

Με τη Σαφχάουζεν στην Ελβετία κοντράρεται η ΑΕΚ την Τρίτη για την πέμπτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του EHF European League χάντμπολ ανδρών.

Η ΑΕΚ θέλει τη νίκη κόντρα στη Σαφχάουζεν στην Ελβετία την Τρίτη για την πέμπτη αγωνιστική της European League χάντμπολ ανδρών, ώστε να πετύχει την τρίτη της νίκη στον τέταρτο όμιλο της διοργάνωσης μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Πέλιστερ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή της Ένωσης τους: Ουγκάλδε, Πλάθα, Δικαιούλια, Μπριάτκα, Τζηρά, Αραμπατζή, Μυλωνά, Ηλιόπουλο, Μπεριά, Μπεντζιλαλί, Καλόμοιρο, Μόγια, Μπουκοβίνα, Άντζελιτς, Παπαδιονυσίου και Κοτσιώνη

Ο Μόγια σχολίασε για την αναμέτρηση πως: «Πάμε στην Ελβετία για να πάρουμε τη νίκη που δεν πήραμε στη Λισαβόνα, αν και κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Θα είναι δύσκολο ματς, αλλά πρέπει να το κερδίσουμε. Ξεκινήσαμε με δύο μεγάλες νίκες στον όμιλο, χάσαμε στην έδρα μας από την Πέλιστερ, γιατί δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αλλά στη Λισαβόνα νομίζω ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο. Θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και στη Ζυρίχη, όπως συμβαίνει παντού. Είναι η δύναμή μας, με αυτούς στο πλευρό μας μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x