Χάντμπολ

Ετοιμάζεται για νέα νίκη η Εθνική χάντμπολ

H Εθνική ομάδα χάντμπολ ολοκλήρωσε την Τετάρτη την προετοιμασία της για τον αγώνα της Πέμπτης με το Βέλγιο στις 19:15 στο Ηράκλειο.

Μετά τις τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες στον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023 και την εξασφάλιση της πρόκρισης στην επόμενη φάση, η Εθνική ομάδα χάντμπολ θέλει δύο νίκες στους δύο εναπομείναντες αγώνες με Βέλγιο και Τουρκία, αρχής γενομένης με τους «κόκκινους διαβόλους» την Πέμπτη.

«Μπορεί να εξασφαλίσαμε την πρόκριση μετά τις νίκες επί του Κοσόβου, όμως στην ομάδα υπάρχει κίνητρο και μάλιστα υψηλό για τους αγώνες με Βέλγιο και Τουρκία. Θέλουμε την πρωτιά του ομίλου, θέλουμε να κρατήσουμε την καλή εικόνα των νικών.

Για εμάς, είναι σημαντικό ακόμη και το απόλυτο των νικών στον όμιλο, διότι κάτι τέτοιο θα επιβεβαιώσει τα βήματα προόδου που κάνουμε», σχολίασε αρχικά ο Πέτρος Κανδύλας και συμπλήρωσε πως:

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν λίγα χρόνια γνωρίσαμε ήττες που μας στοίχισαν και από το Βέλγιο και από την Τουρκία. Το να νικάμε ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με εμάς, αντιστοιχεί με το απαραίτητο βήμα που πρέπει να κάνουμε για να ανέβουμε επίπεδο. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος».

Σχετικά με την προετοιμασία, ο διεθνής περιφερειακός υπογράμμισε ότι: «Με τις προσθήκες των παιδιών που επέστρεψαν στην ομάδα μετά τη νόσηση από τον covid-19, σίγουρα υπάρχει μεγαλύτερη πληρότητα. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο κάποιος που νόσησε να αποδώσει αμέσως στο μάξιμουμ. Σε κάθε περίπτωση, όμως, όλοι θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας κόντρα στο Βέλγιο και να πανηγυρίσουμε τη νίκη. Καλούμε τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας και να μας δώσει ώθηση».

Η αποστολή της Εθνικής για τον αγώνα με το Βέλγιο αναμένεται να ανακοινωθεί το πρωί της Πέμπτης.

Για τους φιλάθλους και σε αυτό τον αγώνα θα υπάρχει δωρεάν είσοδος, με τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που προβλέπονται.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x