Χάντμπολ

Γραμματικός: «Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα, βγάλαμε χαρακτήρα»

Στην κούραση του ταξιδιού για την Κροατία στάθηκε ο Νίκος Γραμματικός μετά τη νίκη τπου Ολυμπιακού επί της Τρογκίρ για τους «32» του European Cup χάντμπολ ανδρών.

Ο Νίκος Γραμματικός τόνισε πως ο Ολυμπιακός ήταν μέτριος κόντρα στην Τρογκίρ, αλλά θεωρεί πως οι παίκτες του έδειξαν χαρακτήρα, έδωσε το σύνθημα για τη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας, τόνισε πως οι παίκτες του τα έδωσαν όλα μέχρι το τέλος και ζήτησε καλύτερη εμφάνιση το επόμενο Σάββατο.

Αναλυτικά: «Όπως είπα και στα παιδιά, ήταν ένα μέτριο παιχνίδι αγωνιστικά για εμάς, πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Βέβαια, υπήρχαν ειδικές καταστάσεις από την πλευρά μας, λόγω του χθεσινού ταξιδιού, της κούρασης που είχαμε. Κρατάμε τη νίκη, σημαντικό για τα παιδιά που έδειξαν χαρακτήρα. Τώρα, θα ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι ανάμεσά μας το άλλο Σάββατο. Τα παιδιά όλα έβγαλαν χαρακτήρα, προσπάθησαν, έδωσαν το μάξιμουμ. Αυτό ζητάω συνέχεια, αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Παλέψαμε στην άμυνα. Παίξαμε σε ένα γεμάτο γήπεδο, σε μία δύσκολη ατμόσφαιρα.
Συνεχίζουμε, το άλλο Σάββατο θέλουμε να επικρατήσουμε πάλι, όμως με μία καλύτερη εμφάνιση. Κάθε παιχνίδι το κοιτάζουμε ξεχωριστά είτε είναι στην Ελλάδα, είτε στην Ευρώπη. Και πάλι, πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x