Χάντμπολ

Γραμματικός: «Πήραμε μεγάλο αποτέλεσμα, οι παίκτες έκαναν κατάθεση ψυχής»

Όσα ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Νίκος Γραμματικός, για την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ με 27-23.

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του ντέρμπι με την ΑΕΚ και πήρε τη νίκη με 27-23 στην εξ αναβολής 3η αγωνιστική της Handball Premier.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Νίκος Γραμματικός, στάθηκε, μεταξύ άλλων, στη μεγάλη προσπάθεια των παικτών του, αλλά και στην προσήλωση που είχαν στο πλάνο, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Νίκου Γραμματικού:
«Σήμερα πήραμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι σε ένα ωραίο γήπεδο που το έχει ανάγκη το άθλημα μας και θα ήταν ακόμα πιο ωραίο να ήταν και η ΕΡΤ εδώ. Προσπαθήσαμε, μείναμε πιστοί στο πλάνο μας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Κάναμε κάποια λάθη στην επίθεση, αλλά είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, οπότε είναι λογικό. Σημαντική νίκη στην έδρα της ΑΕΚ, κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν μας νοιάζει το 16/16, συνεχίζουμε ταπεινά. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος για τη νίκη μας, που δώσαμε χαρά στον κόσμο μας! Πολλά, πολλά, πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, έκαναν σήμερα κατάθεση ψυχής, έβγαλαν τρομερή ενέργεια, πάλεψαν κάθε άμυνα, κάθε επίθεση. Συγχαρητήρια και στην ΑΕΚ για την ανταγωνιστική της εικόνα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x