Χάντμπολ

Η μεγάλη επιστροφή του Χατσατουριάν!

Ύστερα από έξι χρόνια μακριά από το χάντμπολ, ο Γρηγόρης Χατσατουριάν αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση για λογαριασμό της αγαπημένης του ομάδας, του Δούκα.

Ο πρώην διεθνής πίβοτ στα 39 του αποφάσισε να επιστρέψει για να ενισχύσει τους πρωταθλητές του 2008, μετά την απογοητευτική σεζόν που έκανε πέρυσι η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων, τη χειρότερη της ιστορίας της, τερματίζοντας στην όγδοη θέση στη Handball Premier.

O «Χάτσα» ξεκίνησε την καριέρα του στον Δούκα από δέκα ετών και φόρεσε τη φανέλα του μέχρι την ολοκλήρωση της καριέρας του στα 33 του.

Με τους «μπλε», έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα (1998, 2001, 2008) και τρία Κύπελλα Ελλάδος (1998, 1999, 2008) ενώ παράλληλα αγωνίστηκε δέκα χρόνια στην Εθνική ομάδα (1996-2006, 110 συμμετοχές), πανηγυρίζοντας την έκτη θέση τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τυνησίας το 2005.

Ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Πολλοί θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν την επιστροφή μου στους αγωνιστικούς χώρους ακόμη και ως "αθλητική διαστροφή", καθώς πλησιάζω το 39ο έτος της ηλικίας μου και ήδη έχουν συμπληρωθεί έξι χρόνια αποχής από κάθε αθλητική δραστηριότητα. Ωστόσο, στον αθλητισμό ποτέ μη λες ποτέ…

"Πονάω" την ομάδα μου, νιώθω ότι έχει ανάγκη από βοήθεια και δεν μπορώ να είμαι ένας απλός παρατηρητής… Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να την υποστηρίξω μέσα, αλλά και έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, να βοηθήσω όσο μπορώ τα νέα ταλαντούχα παιδιά του συλλόγου και να δημιουργήσουμε ένα αξιοπρεπές, ανταγωνιστικό σύνολο…

Ακόμη και αν χρειαστεί να "τσαλακώσω" την εικόνα μου στα 39 θα το κάνω, εφόσον πιστεύω ότι ο ΑΣΕΔ έχει κάτι να κερδίσει από αυτό. Καλώ όλους τους φίλους της ομάδας να σταθούν δίπλα μας και να στηρίξουν τη φετινή προσπάθεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x