Χάντμπολ

Η προκήρυξη του Κυπέλλου χάντμπολ γυναικών

Εκδόθηκε και κοινοποιήθηκε την Τρίτη στα σωματεία η προκήρυξη του Κυπέλλου χάντμπολ γυναικών της φετινής περιόδου, ενόψει της κλήρωσης της διοργάνωσης την Τετάρτη στα γραφεία της ΟΧΕ.

Στο φετινό Κύπελλο χάντμπολ γυναικών δήλωσαν συμμετοχή 14 ομάδες, οι οποίες είναι οι εξής: ΟΦΝ Ιωνίας, ΠΑΟΚ, Πανόραμα, ΑΕΣΧ Πυλαίας, Αναγέννηση Άρτας, ΑΕΚ, Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, ΓΑΣ Καματερού, Ορφέας Σουρωτής, Αθηναϊκός, ΑΟΑΔ Κορυδαλλού, Ζαφειράκης Νάουσας, Ελπίδες Αμυνταίου και Ορφέας Κατερίνης.


Σύστημα διεξαγωγής

1ος γύρος: ΣΚ 3-4/12/2022
Μετά από κλήρωση, θα δημιουργηθούν έξι ζευγάρια, ενώ θα προκύψουν και δύο ομάδες που θα προκριθούν άνευ αγώνα στον επόμενο γύρο.

2ος γύρος: Τετάρτη 21/12/2022
Οι έξι νικήτριες ομάδες του πρώτου γύρου μαζί με τις δύο που προκρίθηκαν χωρίς αγώνα θα σχηματίσουν τα τέσσερα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης, τα οποία θα αγωνιστούν για την πρόκριση στο Final Four.

Final 4: ΣΚ 4-5/2/2023
* Στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο, σε περίπτωση που κληρωθεί ομάδα της Α1 γυναικών να αγωνιστεί με ομάδα της Α2, ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x