Χάντμπολ

Ιστορική πρεμιέρα για την ΑΕΚ

Το πρώτο της ματς στον τέταρτο όμιλο του EHF European League χάντμπολ ανδρών δίνει η ΑΕΚ, η οποία φιλοξενεί την Τετάρtη στις 19:45 την ουγγρική Γκρούντφος Ταταμπάνια.

Το πρώτο ματς της ιστορίας της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ για το EHF European League ανδρών θα γίνει στο «Τάσος Καμπούρης» της Χαλκίδας την Τρίτη. Η Ένωση υποδέχεται την ουγγρική Γκρούντφος Ταταμπάνια, ενώ προέρχεται από την ισοπαλία στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την πέμπτη αγωνιστική της Handball premier.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή τη Δευτέρα τους: Ουγκάλδε, Πλάθα, Μόγια, Μπριάτκα, Τζηρά, Αραμπατζή, Λέμος, Ηλιόπουλο, Μπεριά, Μπετζιλαλί, Μυλωνά, Καλόμοιρο, Νικολαΐδη, Μπουκοβίνα, Άντζελιτς, Παπαδιονυσίου.

«Είναι μεγάλη μας τιμή και περηφάνια για τον καθένα μας ξεχωριστά, αλλά και για την ΑΕΚ, η συμμετοχή μας στο EHF European League, σε μια διοργάνωση πολύ υψηλού επιπέδου με κορυφαία κλαμπ. Τα βλέμματα της χαντμπολικής Ευρώπης θα πέσουν επάνω μας. Είναι μια χρονιά που πραγματικά η ΑΕΚ μπαίνει στο "χάρτη" των σπουδαίων ομάδων με τη συμμετοχή της σε έναν τέτοιο θεσμό», τόνισε ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x