Χάντμπολ

Κανδύλας στο sport-fm.gr: «Κερδίσαμε ένα δύσκολο ματς στο Βέλγιο - Μπορούμε την Τουρκία στην Κρήτη»

Για τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Εθνικής Ανδρών Χάντμπολ στο Βέλγιο, στην πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, μίλησε στο sport-fm.gr, ο διεθνής πλέι μέικερ, Πέτρος Κανδύλας.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η Εθνική Χάντμπολ Ανδρών τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, αφού στο ντεμπούτο του Γιώργου Ζαραβίνα στον πάγκο της, επικράτησε εκτός έδρας 29-27 του Βελγίου και έκανε σπουδαίο βήμα για τη συνέχεια.

Πλέον, καλείται να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Τουρκίας στο εντός έδρας ματς που ακολουθεί στο Ηράκλειο, για να κάνει το 2/2 και να βλέπει με άλλο μάτι την υπόθεση πρόκριση.

Για το ματς του Βελγίου αλλά και το παιχνίδι με τους «γείτονες», ο διεθνής πλέι μέικερ Πέτρος Κανδύλας, μίλησε στο sport-fm.gr.

Αναλυτικά όσα είπε στο sport-fm.gr:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το οποίο τελικά το κερδίσαμε. Θεωρώ ότι πέρα από κάποια λίγα κενά διαστήματα που είχαμε η συνολική μας παρουσία ήταν αρκετά καλή.

Από κει και πέρα συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Τουρκία όπου θέλουμε την νίκη.

Γενικά με την Τουρκία έχουμε κακή παράδοση αλλά πιστεύω στην ομάδα ότι μπορούμε εντός έδρας να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x