Χάντμπολ

Καρασαββίδης: «Είναι πολύ ωραίο που ξεκινάει η σεζόν με δύσκολα παιχνίδια»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης, μίλησε στο sport-fm.gr μετά από την κατάκτηση του Super Cup και τόνισε πως είναι καλό ότι ξεκινάει η σεζόν με τέτοια παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του Super Cup του χάντμπολ, καθώς επικράτησε 30-24 της Πυλαίας στο «Κλειστό Γυμναστήριο της Ηλιούπολης».

Μετά από το παιχνίδι, ο προπονητής της ομάδας των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Καρασαββίδης μίλησε στο sport-fm.gr , όπου αρχικά ανέφερε: «Ήταν και πολύ ωραία η διοργάνωση και πολύ ωραίος αγώνας θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στην συνέχεια. Εκτός από το ότι είναι ένας τίτλος, είναι πολύ ωραίο να ξεκινάει η σεζόν με δύσκολα παιχνίδια για να ζυμώνεται η ομάδα, γιατί την άλλη εβδομάδα έχουμε ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ, η οποία έχει ξεκινήσει με κάποια δυνατά τουρνουά στο εξωτερικό, έχει μετρήσει τις δυνάμεις της λίγο περισσότερο από εμάς και εμείς νομίζω με το σημερινό και τις δυσκολίες που μας έβαλε η Πυλαία θα προσπαθήσουμε να το καλύψουμε αυτό το disadvantage».

Για το αν είναι στόχος το νταμπλ φέτος: «Οι στόχοι του ντάμπλ, τα ευρωπαϊκά και αυτά τον Σεπτέμβριο είναι για τους παίκτες, τον κόσμο την διοίκηση. Η δικιά μας δουλειά είναι να ανησυχούμε πάντα και να βρίσκουμε τι μπορεί να πάει στραβά και να το προλαβαίνουμε. Οπότε στο προπονητικό τιμ δεν σκεφτόμαστε τόσο μακριά, αυτή τη στιγμή συζητάμε πως οι παίκτες μας θα παίξουνε ποιο γρήγορα, πιο δυνατά, πιο τακτικά, πιο τεχνικά και όταν έρθει ο Μάης θα συζητήσουμε για τα μεγάλα παιχνίδια».

Για τις προσθήκες που γίναν φέτος, όπως αυτές του Βέμπερ και του Νιοκάς: «Ήταν πάρα πολύ εύκολο, το τι πρέπει να κάνουμε με αυτό που δείξαμε πέρσι στους τελικούς. Ήταν πάρα πολύ εύκολο το να σημαδέψουμε το που είμαστε πολύ καλή και δεν χρειάζεται να κουνηθεί τίποτα απολύτως και τι πρέπει να προσθέσουμε για να βελτιωθεί η ομάδα. Το κάναμε, πλέον έχουμε περισσότερες λύσεις στην επίθεση που πέρσι βγάζαμε κάποιες δυσκολίες και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x