Χάντμπολ

«Καθάρισε» τον ΠΑΟΚ και έκανε δεύτερο σερί νταμπλ η Νέα Ιωνία

Μια εντυπωσιακή Νέα Ιωνία νίκησε άνετα 22-14 τον ΠΑΟΚ στην έδρα της στον τέταρτο τελικό της Α1 χάντμπολ γυναικών και με 3-1 νίκες κατέκτησε το πρωτάθλημα και το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ.

Η Νέα Ιωνία νίκησε τον ΠΑΟΚ 22-14 στα βόρεια προάστια στον τέταρτο τελικό της Α1 χάντμπολ γυναικών και με 3-1 στη σειρά κατέκτησε τον τίτλο, φτάνοντας στο δεύτερο σερί νταμπλ επί των «ασπρόμαυρων» μετά το Κύπελλο που κατέκτησε πριν δύο μήνες στο φάιναλ φορ της Κοζάνης.

Κορυφαία για τη Νέα Ιωνία η τερματοφύλακας Κεπεσίδου και η Ντανίλοβιτς.

Για τον ΠΑΟΚ φάνηκε αρκετά η απουσία της Προκοπίδου που είχε αποβληθεί με κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο ματς. Η αθηναϊκή ομάδα, μετά το αρχικό 4-4, κατάφερε να ξεφύγει με 9-4 και ο «Δικέφαλος» δεν μπορούσε να αντιδράσει, με το 10-5 της Πάπα να διαμορφώνει το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ένα φοβερό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε την ευκαιρία στη Νέα Ιωνία να ξεφύγει με πολύ μεγάλη διαφορά με πρωταγωνίστριες τις Πάπα, Χατζηπαρασίδου και Ντανίλοβις και να φτάσει στο 18-10, «καθαρίζοντας» τον τίτλο.

ΜVP η Κεπεσίδου
Η τερματοφύλακας της Νεάς Ιωνίας, μετά από τέσσερις καταπληκτικές εμφανίσεις στους τελικούς, αναδείχθηκε παμψηφεί από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, πολυτιμότερη παίκτρια του πρωταθλήματος, τίτλο που είχε κερδίσει και πέρυσι. Συνολικά, είχε 80 επεμβάσεις στους τέσσερις τελικούς με ποσοστό μεγαλύτερο του 50%!

Τις απονομές έκαναν ο Γενικός Γραμματεάς της ΟΧΕ Κώστας Σταματιάδης, ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑ και μέλος της ΔΕΠ, Δημήτρης Σταυρακάκης, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ Νέας Ιωνίας, Σπύρος Αμανατίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας, Παναγιώτης Μανούρης, και η Δημοτική Σύμβουλος Δέσποινα Θωμαϊδου.

ΟΦΝΙ- ΠΑΟΚ RED-LED 22-14
Τα πεντάλεπτα: 1-2, 4-2, 5-4, 7-4, 10-5, 10-5 (ημχ.) 12-8, 13-8, 17-10, 18-11, 20-13, 22-14
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σοφία Ναϊσίδου): Κεπεσίδου, Κερλίδη, Φράγκου, Μίλατσιτς 1, Παπανικολάου, Πάπα 4, Ζυγούρα 1, Μακρή, Ντανίλοβιτς 8, Βαφειάδου, Διακογιάννη, Κοντοστέργιου 1, Σαραντάκου, Μάγκου, Χρονοπούλου 3, Στουγιαννίδου 4

ΠΑΟΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Σεραφίμοβα, Τσαουσίδου, Τσιομπάνου 1, Νούλα 1, Παναγιωτίδου, Γκάτσιου 1, Γκρίτζαλη, Ρόσκα, Μούρνου, Τζούριτσιτς, Σαμολαδά, Νίκολιτς 2, Στοϊκόφσκα 1, Στρατάκη, Μαρία Χατζηπαρασίδου 8, Μάστακα

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος-Συρεπίσιος, Δίλεπτα: 4-2, Πέναλτι: 1/1-5/7

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x