Χάντμπολ

Για καλό φινάλε στην Ελβετία η ΑΕΚ

Στην Ελβετία ταξιδεύει η ομάδα χάντμπολ ανδρών της ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει στις 19:45 την Κρίενς, στο πλαίσιο της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της European League.

Η ΑΕΚ δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στους «16» της European League χάντμπολ ανδρών και πάει στη Λουκέρνη κόντρα στην Κρίενς στις 19:45 για την έκτη και τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης απλά για μια νίκη τιμής και το καλύτερο φινάλε.

Όσον αφορά τις απουσίες, δεν θα αγωνιστούν οι Τάσος Παπαδιονυσίου και Βύρωνας Παπαδόπουλος, οι οποίοι βρίσκονται στην τελική ευθεία για την επιστροφή τους.

Ο Ντράγκαν Τζούκιτς δήλωσε πως: «Αν κι ο τελευταίος αγώνας δεν έχει βαθμολογική σημασία, εγώ κι οι παίκτες μου έχουμε κίνητρο. Στόχος μας είναι να εμφανιστούμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Η φήμη του συλλόγου παραμένει… πίσω μας και δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε Ελβετία και να σηκώσουμε "λευκή σημαία".

Η Κρίενς είναι μία καλή ομάδα που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Με τις επιστροφές των Σίπιτς, Κουτέλ και Μπονεφουά, μαζί με τους Σέλκερ, Μπομ, Τσέπιτς, Όρμποβιτς και Μούσα, αλλά και τον θρυλικό Σμιντ, η ομάδα τους είναι πολύ δυνατή. Ελπίζω οι δύο ομάδες να παίξουν ένα όμορφο, μοντέρνο και τεχνικό χάντμπολ. Κοιτάμε μπροστά κι ελπίζουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο».

Ο Ιγκόρ Ζάμπιτς δήλωσε πως: «Το παιχνίδι μπορεί βαθμολογικά να μην μας δίνει κάτι, αλλά θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε ως… προπόνηση για ό,τι μας περιμένει μετά. Στην Ευρώπη, ο αυτοσκοπός είναι πάντα η νίκη. Και να είμαστε οι καλύτεροι όσο μπορούμε. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια μαθαίνεις κι εξελίσσεσαι.

Περιμένω ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο μεταξύ μας. Σε εκείνο το παιχνίδι έλειπαν κάποιοι παίκτες τους. Τώρα, είναι πιο ολοκληρωμένη ομάδα. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x