Χάντμπολ

Η Βαλούρ αντίπαλος του Ολυμπιακού στους διπλούς τελικούς του EHF European Cup

Η Βαλούρ θα είναι το τελευταίο εμπόδιο στον δρόμο του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του EHF European Cup, με τους Ισλανδούς να νικούν και στη Ρουμανία τη Μινάουρ Μάρε, με 30-24.

Επιβλήθηκε ξανά της Μινάουρ Μάρε και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό στους τελικούς του φετινού EHF European Cup η Βαλούρ !

Μετά τη νίκη της με 36-28 στον πρώτο ημιτελικό, η ομάδα από την Ισλανδία πανηγύρισε και στη ρεβάνς, επικρατώντας με 30-24 και εξασφαλίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της την παρουσία της στους τελικούς της διοργάνωσης.

Οι νικητές, οι οποίοι είχαν για κορυφαίο τον Φίνσον (9 γκολ), ήταν ανώτεροι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, μένοντας πίσω στο σκορ για μοναδική φορά στο 2-0, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους στη συνέχεια και φτιάχνοντας «διαφορά ασφαλείας» (17-8) πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 14-19 και 16-21, αλλά δεν κατάφεραν να πλησιάσουν περισσότερο, με τη Βαλούρ να πανηγυρίζει τη νίκη με 30-24, κλείνοντας θέση στους μεγάλους τελικούς, οι οποίοι θα διεξαχθούν 18 και 25 Μαΐου, ενώ το ποια ομάδα θα αγωνιστεί πρώτη ως γηπεδούχος θα οριστεί μέσω κλήρωσης που είναι προγραμματισμένη για τις 30/4.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x