Χάντμπολ

Μπαμπατζανίδης: «Είναι δύσκολο να βλέπεις το τρόπαιο, αλλά να μην καταφέρνεις να το κατακτήσεις»

Ο τερματοφύλακας της Πυλαίας, Δημήτρης Μπαμπατζανίδης, μίλησε στο sport-fm.gr, τονίζοντας πως θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα του σήμερα.

Ο Δημήτρης Μπαμπατζανίδης, με τις σημαντικές του επεμβάσεις σε αρκετά σημεία στον τελικό του Super Cup κατάφερε να κρατήσει την ομάδα της Πυλαίας ζωντανή, απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, μίλησε στο sport-fm.gr, όπου αρχικά αναφέρθηκε στην ψυχολογία που θα τους έδινε στο ξεκίνημα της σεζόν, μια κατάκτηση ενός τροπαίου, δηλώνοντας: «Συμφωνώ, γιατί δεν παύει να είναι ένα τρόπαιο και είναι πολύ δύσκολο όταν βλέπεις το τρόπαιο, αλλά τελικά δεν καταφέρνεις να το κερδίσεις».

Για την εικόνα του στο σημερινό παιχνίδι, είπε: «Για το σημερινό θα μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου, όμως είμαι χαρούμενος γιατί καταφέραμε για πολύ μεγάλο διάστημα να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι, σε έναν τελικό ενάντια στον Ολυμπιακό».

Για τους στόχους της ομάδας φέτος: «Θα έλεγα πως ο στόχος φέτος είναι για τετράδα και να επαναλάβουμε την περσινή επιτυχία στο Κύπελλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x