Χάντμπολ

Ο Γ. Βρούτσης στην τελευταία προπόνηση της εθνικής χάντμπολ των ανδρών πριν το Ευρωπαϊκό

Ευχές εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος χάντμπολ δέχτηκαν τα μέλη της Εθνικής Ανδρών από τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

Στην τελευταία προπόνηση της εθνικής χάντμπολ ανδρών, πριν την αναχώρησή της για τη Γερμανία, ενόψει της συμμετοχής της, για πρώτη φορά, σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, βρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά. Ο κ. Βρούτσης συνεχάρη την ομοσπονδία για τις πρόσφατες επιτυχίες του αθλήματος και ευχήθηκε στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο καλή επιτυχία στα γήπεδα της Γερμανίας.

«Στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας χάντμπολ ανδρών, πριν αναχωρήσει αύριο για τα γήπεδα στη Γερμανία, όπου τους προσμένουν οι ομογενείς μας, για την ιστορική πρώτη συμμετοχή της "γαλανόλευκης" σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ευχήθηκα "καλή επιτυχία" στους διεθνείς μας και στο άξιο τεχνικό επιτελείο, συγχαίροντάς τους, όπως και την Ομοσπονδία, για τη σπουδαία πρόοδο των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων τα τελευταία χρόνια, έπειτα από εκείνη τη χρυσή διετία 2004-2005 με τις διακρίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα! Απόδειξη, ότι και οι μικρότερες ηλικιακές εθνικές ομάδες μας (Νέων και Εφήβων) θα αγωνιστούν φέτος στα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην 47χρονη ιστορία του αθλήματος στη χώρα μας» αναφέρει σε ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, και καταλήγει: «Κι όπως επισήμανα στους αθλητές μας, βλέποντας τη δίψα για ακόμα περισσότερους άθλους στα πρόσωπά τους και διαβεβαιώνοντάς τους για τη συνεχή στήριξη της Πολιτείας, δυνατοί και ενωμένοι, με το εθνόσημο στο στήθος, οι προσδοκίες όλων θα γίνουν πραγματικότητα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x