Χάντμπολ

Οι κλήσεις της Εθνικής χάντμπολ ανδρών για Βέλγιο

Την Καθαρά Δευτέρα θα αρχίσει η προετοιμασία της Εθνικής χάντμπολ ανδρών για τους αγώνες με το Βέλγιο, στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2024.

Το πρώτο ραντεβού των παικτών της Εθνικής χάντμπολ ανδρών για τους προκριματικούς αγώνες του EUΡΟ 2024 κόντρα στο Βέλγιο δόθηκε στο κλειστό προπονητήριο του ΣΕΦ για την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Ζαραβίνας, κάλεσε αρχικά τους: Δομπρή, Παπαβασίλη, Πασσιά, Κανδύλα, Μιχαηλίδη, Μπάγιο, Καραμπουρνιώτη (Ολυμπιακός), Κεδέρη, Λιάπη, Ηλιόπουλο, Αραμπατζή, Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Τόσκα, Λ. Παπάζογλου (Δράμα '86), Τερλέτσκι, Τσιγαρίδα (Διομήδης Άργους), Κωστακίδη (Αερωπός), Αναστασίου (ΑΣΕ Δούκα), Ελευθεριάδη, Παπάζογλου (ΠΑΟΚ), Μπαμπατζανίδη (ΑΕΣΧ Πυλαίας)

Οι αθλητές που θα επιλεγούν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό θα συνεχίσουν στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας από τις 6/3 κι έπειτα.

Εκεί, θα ενσωματωθούν και οι Μπόσκος, Κρητικός, Παπαντωνόπουλος, Μυλωνάς, Μπουκοβίνας, Μάλλιος και Σάββας, οι οποίοι αγωνίζονται σε πρωταθλήματα του εξωτερικού.

Οι αγώνες με το Βέλγιο θα διεξαχθούν στις 8 Μαρτίου στο Χάσελτ και στις 12 Μαρτίου στη Χαλκίδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x