Χάντμπολ

Οι κλήσεις της Εθνικής χάντμπολ ανδρών για τα προκριματικά του EURO 2024

Την επόμενη Τρίτη στο γήπεδο χάντμπολ του ΣΕΦ θα αρχίσει η προετοιμασία της Εθνικής χάντμπολ ανδρών για τους δύο τελευταίους αγώνες των προκριματικών του ΕURO 2024 κόντρα σε Κροατία κι Ολλανδία.

O ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής χάντμπολ ανδρών, Γιώργος Ζαραβίνας, κάλεσε 19 αθλητές για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τα δύο ματς των προκριματικών του EURO 2024 κόντρα σε Κροατία στη Χαλκίδα στις 16 του μήνα και Ολλανδία στις 30 του μήνα στο Αλμερε.

Αυτοί είναι οι: Δομπρής, Παπαβασίλης, Πασσιάς, Κανδύλας, Μιχαηλίδης (Ολυμπιακός), Κεδέρης, Λιάπης, Αραμπατζής, Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Τόσκας, Λ. Παπάζογλου (Δράμα 1986), Τερλέτσκι, Τσιγαρίδας (Διομήδης Άργους), Κωστακίδης (Αερωπός), Τζηράς, Τσακουρίδης (ΑΣΕ Δούκα), Ελευθεριάδης, Θ. Παπάζογλου, Τζωρτζίνης (ΠΑΟΚ)

Οι αθλητές που θα επιλεγούν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό θα συνεχίσουν στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας που αρχίζει στις 22 Απριλίου.

Στο δεύτερο στάδιο θα ενσωματωθούν κι οι Κρητικός, Παπαντωνόπουλος, Μυλωνάς, Μπουκοβίνας, Μάλλιος και Σάββας που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα του εξωτερικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x