Χάντμπολ

Στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν ο Σλαβούλιτσα

Παίκτης της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν ο Σέρβος ίντερ, Σλάβο Σλαβούλιτσα, όπως ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι».

«Έδεσε» και τον Σλαβούλιτσα ο Ολυμπιακός!

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος, μετά την επισημοποίηση της παραμονής των Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη, Στέφανου Μιχαηλίδη, Γιώργου Παπαβασίλη αλλά και του προπονητή Νίκου Γραμματικού, ανακοίνωσαν ότι και ο Σέρβος ίντερ, θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Σάβο Σλαβούλιτσα. Ο Σέρβος ίντερ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου.

Η δήλωση του Σάβο Σλαβούλιτσα στο olympiacossfp.gr: «Πραγματικά, είμαι πολύ χαρούμενος που θα περάσω δύο ακόμα χρόνια σε αυτό το υπέροχο κλαμπ! Θα παλέψουμε να κερδίσουμε όλα τα τρόπαια, θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και ελπίζουμε σε άλλη μία εξαιρετική σεζόν, μαζί με τον κόσμο μας. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, που μου δίνει την ευκαιρία να συνεχίσω εδώ. Ευχαριστώ και τους φιλάθλους μας, που μας δίνουν το κίνητρο να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x