Χάντμπολ

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Για τη στέψη η «Ένωση», για να μείνουν ζωντανοί οι Πειραιώτες

Ολυμπιακός και ΑΕΚ αναμετρώνται στον 4ο τελικό της Handball Premier (19:30), με την «Ένωση» να ψάχνει το break για τη στέψη και οι Πειραιώτες τη νίκη για να παραμείνουν στο κόλπο.

Ολυμπιακός και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό της Handball Premier (19:30), με την «Ένωση» να ψάχνει το break για τη στέψη και οι Πειραιώτες τη νίκη για να παραμείνουν στο κόλπο.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται μπροστά στο σκορ με 2-1 στη σειρά και θέλουν μία ακόμη για να κατακτήσουν το πέμπτο πρωτάθλημα της ιστορίας του, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν δύο σερί νίκες, για να είναι αυτοί που θα φτάσουν στην κορυφή του ελληνικού χάντμπολ.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό της Ηλιούπολης, το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα ο Ολυμπιακός. «Συνεχίζουμε την προετοιμασία για τον τέταρτο αγώνα της σειράς, αυτή τη φορά στην έδρα μας. Πιστεύω, ότι όλη η ομάδα έχει αντιληφθεί τι πρέπει να κάνει, ώστε να ισοφαρίσουμε τη σειρά, να το πάμε 2-2 και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου μας, που είναι δίπλα μας έτσι κι αλλιώς από την πρώτη μέρα, για να κάνουμε το 2-2. Σε μία τέτοια σειρά, μετράει το ποιος το θέλει περισσότερο, αυτός που έχει την τύχη με το μέρος του και φυσικά, αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη», ήταν τα λόγια του προπονητή των Πειραιωτών, Νίκου Γραμματικού.

«Μετά από το τελευταίο νικηφόρο αγώνα και αναλύοντας το παιχνίδι είχαμε ένα μικρό χρονικό διάστημα να δουλέψουμε πάνω σε πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα και να υπενθυμίσουμε στους παίχτες μας όλα όσα κάναμε σωστά και μας οδήγησαν στη νίκη σε συνδυασμό με την καλή μας εμφάνιση. Με γνώμονα τα παραπάνω θ΄ρλουμε να εμφανιστούμε και αύριο έτσι και να επαναλάβουμε παρόμοια και καλύτερη εμφάνιση, έτσι ώστε να έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε», δήλωσε ο Αλέξης Αλβανός.

Ακόμη, ο παίκτης του Ολυμπιακού, Μπάμπης Δομπρής τόνισε πως «πρόκειται για ένα ματς δίχως... αύριο για εμάς. Είμαστε οι πρωταθλητές και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας στην έδρα μας και να πάμε σε πέμπτο παιχνίδι τη σειρά των τελικών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x