Χάντμπολ

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Καθοριστικός 4ος τελικός στη Χαλκίδα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Χαλκίδα την ΑΕΚ για τον τέταρτο τελικό της Handball Premier.

Καθοριστικής σημασίας είναι ο αποψινός τέταρτος τελικός της Handball Premier ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ (19:30, ERT Sports 4, sport-fm.gr).

Οι «ερυθρόλευκοι», που είχαν πάρει τα δύο πρώτα ματς της σειράς, προηγούνται με 2-1 στις νίκες και αν επικρατήσουν απόψε θα στεφθούν πρωταθλητές για τρίτη φορά στην ιστορία τους, πρώτη μετά το 2019. Οι «κιτρινόμαυροι», που μείωσαν την περασμένη Δευτέρα, θέλουν το break για να ισοφαρίσουν και να οδηγηθούν σε πέμπτο ματς (που θα γίνει την Τετάρτη), όπου θα διεκδικήσουν το πέμπτο τους πρωτάθλημα και τρίτο σερί.

O Oλυμπιακός έχει το πλεονέκτημα πως θα έχει μόνο δικό του κοινό στις κερκίδες του κλειστού της Χαλκίδας. «Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε το… break του πρώτου αγώνα. Δεν παίξαμε καλά στο τελευταίο ματς, δουλέψαμε πάνω σε αυτό τακτικά, όσο και ψυχολογικά και είμαστε έτοιμοι. Ένας σημαντικός παράγοντας θα είναι και ο κόσμος μας. Είναι σημαντική η παρουσία τους, ώστε να πάρουμε την ώθηση τους για ένα τόσο κρίσιμο τελικό», τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Καρασαββίδης.

Στον αντίποδα, ο Αλέξης Αλβανός, που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα για την «Ένωση», είπε: «Άλλος ένας Τελικός που θα κριθεί σίγουρα στις λεπτομέρειες! Νιώθω πολύ ικανοποιημένος από την προετοιμασία της εβδομάδας, καθώς δουλέψαμε στο πλάνο που θέλουμε να ακολουθήσουμε στον αγώνα. Πειθαρχία και συγκέντρωση είναι τα βασικά στοιχεία που ζητήσαμε από τους παίκτες μας».

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για 26η φορά στην ιστορία τους. Στις 25 αναμετρήσεις που έχουν προηγηθεί για το πρωτάθλημα και το κύπελλο ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει 11 παιχνίδια, η ΑΕΚ επικράτησε 10 φορές, ενώ άλλα 4 ματς έληξαν ισόπαλα, εκ των οποίων τα 2 έχουν διεξαχθεί τη φετινή σεζόν!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x