Χάντμπολ

Στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν ο Παπαβασίλης

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαβασίλη.

Κάτοικος Πειραιά θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Γιώργος Παπαβασίλης.

Το απόγευμα της Παρασκευής (30/06), ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με 23χρονο διεθνή εξτρέμ, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαβασίλη. Ο διεθνής εξτρέμ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου.

Η δήλωση του Γιώργου Παπαβασίλη στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φοράω για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη φανέλα του Ολυμπιακού. Το μέγεθος του Ολυμπιακού είναι τεράστιο, οπότε αποτελεί τιμή σε οποιονδήποτε αθλητή να φοράει τη φανέλα του. Ταυτόχρονα, από την αρχή διαισθάνεσαι την ευθύνη που παίρνεις ως αθλητής, αφού στο DNA του συλλόγου είναι η κορυφή. Εγώ πέρασα δυο δημιουργικά χρόνια εδώ, δεν μου ήταν δύσκολο να αποδεχθώ την πρόταση για επέκταση της συνεργασίας μας. Άλλωστε, μου φέρθηκαν όμορφα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και αυτό μέτρησε στην απόφαση μου να παραμείνω. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους προπονητές, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου! Από την πλευρά μου, θα δώσω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου, για να επιτύχει η ομάδα τους στόχους της και να δώσουμε χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού. Εύχομαι υγεία και όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για την κορυφή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x