Χάντμπολ

Στον Ολυμπιακό οι πρώην «κιτρινόμαυροι», Αραπακόπουλος και Δομπρής

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση ανακοίνωσε σήμερα (29/7) η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, αποκτώντας ως ελεύθερους τους Ανδρέα Αραπακόπουλο και Μπάμπη Δομπρή, οι οποίοι πέρσι αγωνίζονταν στην ΑΕΚ.

Σε δύο σημαντικές προσθήκες που αναμένεται να ανεβάσουν αγωνιστικό επίπεδο την ομάδα χάντμπολ Ανδρών προχώρησε ο Ολυμπιακός, καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης (29/7) ανακοίνωσε την απόκτηση των Ανδρέα Αραπακόπουλο και Μπάμπη Δομπρή, οι οποίοι μόλις την περασμένη Τετάρτη έμειναν ελεύθεροι από την πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Μάλιστα, αυτό θα είναι το δεύτερο πέρασμα του Αραπακόπουλου στους «ερυθρόλευκους», με τον 27χρονο διεθνή πίβοτ να είχε αγωνιστεί στους Πειραιώτες τη διετία 2018-20. Με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου, δεν έκρυψε την χαρά και την ικανοποίησή του για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό τονίζοντας πως:

«Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω στον Ολυμπιακό, σε μια ομάδα που έχω κατακτήσει τίτλους και έχω ζήσει ωραίες στιγμές. Επανέρχομαι με μεγάλη όρεξη για δουλειά και κίνητρο. Θέλω να αποδείξω φέτος για πολλούς λόγους ποιους είμαι και τι μπορώ να κάνω. Εύχομαι η φετινή χρονιά να μας βρει μακριά από τραυματισμούς και τον Covid και να επιστρέψει η κανονικότητα στα γήπεδα με την παρουσία του κόσμου».

Με τη σειρά του, ο 27χρονος διεθνής πλέι μέικερ μετά από τέσσερα χρόνια στην «Ένωση», θα αγωνίζεται από του χρόνου στους «ερυθρόλευκους», αναφέροντας μεταξύ άλλων πως:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον αποτελώ μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού. Όταν σου δίνεται η ευκαιρία να παίξεις σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο είναι πάντα χαρά και τιμή για κάθε αθλητή. Πιστεύω πολύ στο πρότζεκτ της ομάδας και νιώθω έτοιμος για μια απαιτητική χρονιά στην οποία θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x