Χάντμπολ

Πρεμιέρα στη Σαρδηνία για Ολυμπιακό

Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι αρχίζει η ομάδα χάντμπολ ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία αγωνίζεται στην πρεμιέρα του EHF Cup κόντρα στη Σάσαρι στη Σαρδηνία στις 18:30.

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας χάντμπολ ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στις 18:30 τη Σάσαρι στη Σαρδηνία με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε στη ρεβάνς της Ηλιούπολης να διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Νίκος Γραμματικός τόνισε πως: «Παίζουμε με μια ομάδα που πέρυσι πήρε το Κύπελλο στην Ιταλία και τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Τους έχουμε παρακολουθήσει, έχουμε δει τα παιχνίδια τους έως τώρα. Είναι το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της ομάδας μας για φέτος, είναι εκτός έδρας και θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, όπως και στο πρωτάθλημα.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Μια καλή αντίπαλος, που παίζει εντός έδρας, όμως πιστεύω πολύ στα παιδιά. Αν παρουσιαστούμε όπως θέλω κι όπως υπολογίζουμε, θα πάνε όλα καλά».

Ο Άνχελ Μοντόρο συμπλήρωσε πως: «Ήρθαμε με συγκέντρωση, ώστε να παίξουμε σοβαρά ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εδώ στην Ιταλία. Ο αντίπαλος έχει πολύ καλή ομάδα, με καλό προπονητή και εμπειρία. Θέλουμε να δείξουμε καλό πρόσωπο, όμως πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας, ώστε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x