Χάντμπολ

Στο «καυτό» ΣΕΦ για την ανατροπή και την ευρωκούπα ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός καλείται να ανατρέψει στο ΣΕΦ το σκορ του αγώνα στην Ισλανδία, υποδεχόμενος τη Βαλούρ με σκοπό να κατακτήσει το EHF European Cup.

Παίζει τα ρέστα του για να το σηκώσει στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται (25/5, 20:00, One Channel) τη Βαλούρ στη ρεβάνς της ήττας με 30-26 στην Ισλανδία στον δεύτερο τελικό των δύο ομάδων για το EHF European Cup, ώστε να κατακτήσουν τον πρώτο τους ευρωπαϊκό τίτλο. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ και οι φίλοι των Πειραιωτών έχουν εξαφανίσει πάνω από 5.000 εισιτήρια.

Ο Νίκος Πασσιάς δήλωσε για το ματς: «Το Σάββατο το βράδυ, παίζουμε το πιο ιστορικό ματς στην ιστορία του τμήματος. Κάτι πολύ μεγάλο για τον σύλλογο, αλλά και για εμάς, την ομάδα του χάντμπολ. Παιχνίδι, το οποίο δεν θα είναι εύκολο, είναι ευρωπαϊκός τελικός, κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα και θα τα δώσουμε όλα. Μεγάλο ρόλο θα παίξει και ο κόσμος μας, τον οποίο θέλουμε μαζί μας εδώ! Καλούμε, λοιπόν, όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού από όλες τις μεριές της Ελλάδας, να είναι στο πλευρό μας, να έρθει στο γήπεδο, να παλέψουμε όλοι μαζί και στα 60 λεπτά. 60 ιστορικά λεπτά! Είμαστε αισιόδοξοι και έτοιμοι για αυτή τη μεγάλη μάχη. Διεκδικούμε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στο τμήμα του χάντμπολ. Οπότε, το Σάββατο, όλοι ΣΕΦ».

Υπενθυμίζεται ότι οι τρόποι διάθεσης των εισιτήριων είναι οι παρακάτω:

Α) Ηλεκτρονικά, όλο το 24ώρο, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (olympiacossfp.gr) και μέσω Ticketmaster.
Β) Από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά), την Παρασκευή (24/5) από τις 10:00 έως τις 18:00 και το Σάββατο (10:00-19:00).
Γ) Από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ, το Σάββατο, από τις 12:00 έως την έναρξη του τελικού.
Οι τιμές των εισιτηρίων: 10€, 15€, 20€, 25€, 40€, 50€

* Ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας του χάντμπολ και οι κάτοχοί τους μπορούν να παραλαμβάνουν το εισιτήριο τους από το Τμήμα Μελών/Φιλάθλων.
* Στον τελικό με την Βάλουρ δεν ισχύει η Κάρτα Μέλους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x