Χάντμπολ

Στον πάγκο του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν ο Καρασαββίδης

Την ανανέωση του συμβολαίου για έναν ακόμα χρόνο με τον Γιώργο Καρασαββίδη, ανακοίνωσε η ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα Ελλάδας στο χάντμπολ, επικρατώντας με 3-1 στους τελικούς επί της ΑΕΚ με τον Γιώργο Καρασαββίδη, να είναι ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες που κατάφεραν να φέρουν την ομάδα στην κορυφή.

Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν ότι ο Έλληνας τεχνικός, θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και για την επόμενη σεζόν. Ο ίδιος αμέσως μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου, δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού: «Τα συναισθήματα που βιώσαμε μέσα στην ομάδα, αλλά κυρίως τα συναισθήματα που μας προκάλεσε η συμπαράσταση του κόσμου μας τις τελευταίες μέρες, ήταν ο καλύτερος επίλογος για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον σύλλογο. Έχουμε ένα πρότζεκτ. Το πρώτο βήμα, η οικοδόμηση, έγινε. Το επόμενο είναι η βελτίωση. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι, ότι στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κορυφή και να δείξουμε το ίδιο πάθος και την ίδια αγωνιστικότητα και τη νέα σεζόν. Σας θέλουμε κοντά μας και την επόμενη χρονιά».

Η ανακοίνωση των Πειραιωτών:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π./«Όμιλος Ξυνή» ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Καρασαββίδη. Ο Έλληνας τεχνικός, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x