Χάντμπολ

Δυναμώνει και κάνει το «μπαμ» με τον γκολτζή Βέμπερ ο Ολυμπιακός!

Κοντά σε μια τεράστια μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να θέλουν να φέρουν στου Ρέντη τον 36χρονο Αυστριακό δεξιό εξτρέμ, Ρόμπερτ Βέμπερ!

Επέστρεψε στους τίτλους και του... άνοιξε η όρεξη! Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση της Handball Premier κόντρα στην ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός φουλάρει ήδη για μεταγραφές, με σκοπό να δυναμώσει ακόμα περισσότερο. Έτσι, ο Ρόμπερτ Βέμπερ είναι κοντά στο να έρθει στον Πειραιά!

Μάλιστα, ο 36χρονος Αυστριακός δεξιός εξτρέμ επιβεβαίωσε μέσω Instagram την εποικημένη μετακίνησή του στην Ελλάδα! Φυσικά δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η σπουδαία καριέρα του στη Γερμανία, όπου μετρά 2.435 γκολ, ενώ έχει αναδειχθεί και δύο φορές πρώτος σκόρερ στην Bundesliga.

Με την εθνική ομάδα της πατρίδας του μετρά 182 συμμετοχές και 799 τέρματα, ήταν η σημαία του Μαγδεμβούρου για μια δεκαετία (2009-2019), ενώ τόσο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2020 όσο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2021, ήταν εξαιρετικός και βοήθησε στο μέγιστο την πατρίδα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x