Χάντμπολ

Λύγισε με ανατροπή τον ΠΑΟΚ και τώρα… ΑΕΚ για Ολυμπιακό!

Εάν και ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να προηγείται με τέσσερα γκολ (13-17), ο Ολυμπιακός νίκησε με ανατροπή (30-25) και έκλεισε θέση για τους τελικούς της Handball Premier.

Στους τελικούς της Handball Premier ο Ολυμπιακός! Οι Πειραιώτες επικράτησαν 30-25 επί του ΠΑΟΚ στη Νίκαια, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Β' Φάσης, τερμάτισαν στη 2η θέση κι έτσι θα είναι εκείνοι που θα μονομαχήσουν με την ΑΕΚ για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη με ανατροπή, καθώς οι Θεσσαλονικείς είχαν προηγηθεί μέχρι και με τέσσερα γκολ (13-17). Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν επικράτηση με +5 γκολ ή με καλύτερη επιθετική συγκομιδή σε σχέση με την ήττα του στη Μίκρα.

Ο αγώνας ήταν πραγματικό ντέρμπι από το ξεκίνημά του. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ από τα πρώτα λεπτά, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί ελαφρύ προβάδισμα. Πρώτη φορά που πέρασε μπροστά (6-5) ο Ολυμπιακός ήταν στο 10' χάρη στο γκολ του Καραμπουρνιώτη. Οι Θεσσαλονικείς ανέλαβαν εκ νέου τα ηνία. Μάλιστα, τρέχοντας ένα σερί τεσσάρων τερμάτων έφτασαν και στο +3 (9-12) λίγο μετά τη συμπλήρωση του 20λεπτου.

Οι δύο αντίπαλοι πήγαν μ' αυτήν τη διαφορά (13-16) και στο δεύτερο ημίχρονο. Το τέρμα του Μισαηλίδη εκτόξευσε τον ΠΑΟΚ στο +4 (13-17). Ωστόσο, έκτοτε οι Πειραιώτες άρχισαν να πατούν «γκάζι» μειώνοντας στο γκολ (16-17). Ακόμα ένα μεγάλο σερί (πέντε γκολ) από τους γηπεδούχους τούς έφερε στο 23-20. Εν συνεχεία, οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν άψογα το υπέρ τους σκορ, φτάνοντας στη νίκη με 30-25.

Να σημειωθεί ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει έντονα παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x