Χάντμπολ

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Πρεμιέρα με ντέρμπι στα ημιτελικά

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σήμερα (18:00) στο κλειστό της Ηλιούπολης στην πρώτη αναμέτρηση των playoffs της Handball Premier.

Με το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ ανοίγει η αυλαία των playoffs της Handball Premier (18:00) στο κλειστό της Ηλιούπολης, με φόντο την πρόκριση στον τελικό!

Οι δύο ομάδες στοχεύουν στη νίκη ώστε να πάρουν το πάνω χέρι ενόψει του δεύτερου ματς με την πρόκριση να κρίνεται στις δύο νίκες. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι εκείνοι που κατάφεραν να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας καθώς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τερμάτισαν στην 2η θέση της βαθμολογίας την στιγμή που ο «δικέφαλος του βορρά» κατέλαβε την 3η θέση.

Στην κανονική διάρκεια της Handball Premier, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είχαν από μία εντός έδρας νίκη στους μεταξύ τους αγώνες. Ο Ολυμπιακός νίκησε στην Ηλιούπολη με 28-23 και ο ΠΑΟΚ επικράτησε στη Μίκρα με 21-20.

Για το μεγάλο ντέρμπι δηλώσεις από την πλευρά του Ολυμπιακού παραχώρησαν ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Γραμματικός καθώς και ο Βλάντισλαβ Οστρούτσκο, ενώ από εκείνη του ΠΑΟΚ ο τεχνικός, Πάνος Γούσιος.

Νίκος Γραμματικός «Ξεκινώντας τα πλέι οφ, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ και να κάνουμε το πρώτο βήμα μέσα στην έδρα μας για τη συνέχεια των πλέι οφ. Θα δώσουμε το 100% και περιμένουμε για άλλη μια φορά τον κόσμο μας δίπλα μας, να μας βοηθήσει να πετύχουμε το στόχο που έχουμε».

Βλάντισλαβ Οστρούτσκο: «Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η προσοχή μας στράφηκε εξ ολοκλήρου στα πλέι οφ. Τώρα, ξεκινούν τα ημιτελικά. Χρειαζόμαστε δύο νίκες, την πρώτη θέλουμε να την πάρουμε στην έδρα μας, αύριο. Έχουμε προετοιμαστεί για αυτό το ματς όλη την εβδομάδα. Νομίζω, θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, στο οποίο θέλουμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Και αυτό θα κάνουμε»

Πάνος Γούσιος: «Προετοιμαζόμαστε αρκετό καιρό με στόχο αυτή τη σειρά αγώνων. Γνωρίζουμε το βάθος και την ποιότητα του αντιπάλου, ωστόσο είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις, παρά το μειονέκτημα έδρας, την πρόκριση μας στους τελικούς του πρωταθλήματος»

Διαιτητές: Κινατζίδης - Φωτακίδης
Παρατηρητές: Μίγκας - Τσάκωνας.

Θυμίζουμε ότι στον άλλο ημιτελικό την πρόκριση θα διεκδικήσουν η ΑΕΚ με τον Διομήδη Άργους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x