Χάντμπολ

Ενίσχυση με Κερλίδη για ΠΑΟΚ

Στην ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν η Έλενα Κερλίδη, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο ΑΣ.

Χαντμπολίστρια του ΠΑΟΚ έγινε την Παρασκευή η Ελενα Κερλίδη. Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την απόκτηση της 23χρονης διεθνούς δεξιού εξτρέμ για ένα χρόνο, ώστε η πρωταθλήτρια να ενισχυθεί στα πλάγια της επίθεσης και να διατηρήσει τα κεκτημένα στην Ελλάδα.

Η Κερλίδη τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Έλενα Κερλίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένη στις 23/10/2000, η Έλενα Κερλίδη αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ και έχει ύψος 178cm.

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο χάντμπολ στον Φίλιππο Βέροιας, στον οποίο απέκτησε τις πρώτες της παραστάσεις από το γυναικείο χάντμπολ.

Στη συνέχεια, ακολούθησε μία διετία (2017-19) στη Νέα Ιωνία, με την οποία μπήκε στο κλίμα του πρωταθλητισμού, παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Η διετία 2019-21 τη βρήκε και πάλι στην Ημαθία, αυτή τη φορά με τη φανέλα της Βέροιας ‘17. Με την ομάδα της Βέροιας αγωνίστηκε σε τελικούς πρωταθλήματος, αλλά και Κυπέλλου, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε και στο EHF Women's Cup.

Από το 2021 έως και το 2023, ήρθε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό της ΑΕΣΧ Πυλαίας. Εκεί, πραγματοποίησε εξαιρετικές ατομικές εμφανίσεις, οι οποίες συνέβαλαν στην ιστορική, για το σωματείο, κατάληψη της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα.

Είναι διεθνής με την Εθνική γυναικών, στην οποία, μάλιστα, είναι και το βασικό ‘γρανάζι στη θέση της, ενώ έχει κατακτήσει με την Εθνική Μπιτς Χάντμπολ το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2018, αλλά και τους Μεσογειακούς Αγώνες το 2021.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Έλενα Κερλίδη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr:«Είμαι πολύ χαρούμενη που πλέον ανήκω κι εγώ στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό stuff για την εμπιστοσύνη, την οποία έδειξαν προς το πρόσωπό μου.

Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με υψηλούς στόχους κι εγώ θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ να βοηθήσω στην επίτευξη αυτών. Εύχομαι μία χρονιά με πολλές επιτυχίες και, πάνω απ' όλα, χωρίς τραυματισμούς».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Έλενα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x