Χάντμπολ

Ανανέωσε με Μποριζόφσκα ο ΠΑΟΚ

Στην ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν η Αλεξάντρα Μποριζίφσκα, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Ερασιτέχνης.

Στον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν η Αλεξάντρα Μποριζόφσκα. Ο ΑΣ ανακοίνωσε την παραμονή της 28χρονης αριστερής ίντερ-εξτρέμ για τρίτο σερί χρόνο στην ομάδα χάντμπολ γυναικών του συλλόγου, ώστε να διατηρήσει το τμήμα την κυριαρχία του σε εγχώριο επίπεδο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια, Αλεξάντρα Μποριζόφσκα, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η αριστερή ίντερ και εξτρέμ, γεννημένη το 1995 και με ύψος 170cm, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στα ασπρόμαυρα, ύστερα από την περήφανη κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Αλεξάντρα Μποριζόφσκα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι ικανοποιημένη που θα είμαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ για ακόμα μία σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη τους. Υπάρχουν πολλές νέες παίκτριες στην ομάδα και περιμένω όλοι μαζί να συνεργαστούμε για να έχουμε μία ακόμα πετυχημένη σεζόν, όπως οι προηγούμενες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x