Χάντμπολ

Παραμένει στον ΠΑΟΚ η Τομάσεβιτς

Για δεύτερη σερί χρονιά, η Καταρίνα Τομάσεβιτς θα είναι η τερματοφύλακας της ομάδας χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ, αφού ανανέωσε με τον «δικέφαλο».

Στον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν η Καταρίνα Τομάσεβιτς. Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την 39χρονη Σέρβα τερματοφύλακα για την ομάδα χάντμπολ γυναικών για έναν ακόμα χρόνο, με την ίδια να έχει αναδειχθεί ΜVP της περυσινής σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Καταρίνα Τομάσεβιτς, για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Η πολύπειρη τερματοφύλακας από τη Σερβία, γεννημένη το 1984 και με ύψος 179cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στα "ασπρόμαυρα" ύστερα από τη σημαντική συμβολή της στην περήφανη κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος τη σεζόν 2022-23.

Η Καταρίνα Τομάσεβιτς ήταν η MVP των περυσινών τελικών της Α1, επιβεβαιώνοντας όλες τις προσδοκίες γύρω από το όνομά της και πλέον ετοιμάζεται για μία νέα σεζόν γεμάτη συγκινήσεις.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Καταρίνα Τομάσεβιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ ευγνώμων για την ευκαιρία να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν. Θα είμαι εκεί δίπλα στην ομάδα, όποτε με χρειαστεί, σε όλες τις κρίσιμες στιγμές.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση κι ιδιαίτερα τον Δημήτρη Χασεκίδη, ο οποίος βρήκε την πιο σωστή λύση. Από πλευράς μου, νιώθω ήδη χαρούμενη που θα φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ και του χρόνου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x