Χάντμπολ

Με Δάιο τρίτο γκολκίπερ ο ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Δάιος θα αποτελέσει τον τρίτο τερματοφύλακα της ομάδας χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.

Στην ομάδα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Δάιος. Οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 19χρονου γκολκίπερ, ώστε να αποτελέσει την τρίτη λύση κάτω από τα δοκάρια του «δικεφάλου».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Γιώργο Δάιο, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένος στις 29/03/2004, ο Γιώργος Δάιος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και έχει ύψος 193cm.

Ξεκίνησε το χάντμπολ το 2015, κάνοντας τα πρώτα του βήματα από τον Ζαφειράκη Νάουσας. Στην ομάδα της γενέτειρας πόλης του αγωνίστηκε για τρία χρόνια, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες από τον... κόσμο των ανδρών, αλλά και από το πρωτάθλημα της Handball Premier.

Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε στον Αερωπό Έδεσσας, συνεχίζοντας το... ταξίδι του στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ανδρικού χάντμπολ. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη ΧΑΝΘ, σε μία ακόμα γεμάτη χρονιά για τον ίδιο στην Handball Premier.

Είναι διεθνής με όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της Εθνικής ομάδας. Μάλιστα, ήταν κανονικά στο ρόστερ της Εθνικής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ21, το οποίο διεξήχθη αυτό το καλοκαίρι.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Δάιος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που από τη νέα χρονιά θα είμαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι μία χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Γιώργο»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x