Χάντμπολ

Απέκτησε Γιάρασουκ και ανανέωσε με Μαρίνο ο ΠΑΟΚ

Με τον Πάβελ Γιάρασουκ ενισχύθηκε στη θέση του τερματοφύλακα τη Δευτέρα η ομάδα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ.

Στον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν ο Πάβελ Γιάρασουκ. Ο Ερασιτέχνης «Δικέφαλος» ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου Λευκορώσου τερματοφύλακα για τον επόμενο χρόνο για την ομάδα χάντμπολ ανδρών.

Ο Γιάρασουκ την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στην πορτογαλική Μαδέιρα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Pavel Yarashuk, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Γεννημένος στη Λευκορωσία στις 30/08/1992, ο Pavel Yarashuk αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και έχει ύψος 190cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2009 από τη HC Gomel, στην οποία έμεινε για δώδεκα χρόνια. Με την HC Gomel απέκτησε τις πρώτες του παραστάσεις τόσο σε επίπεδο πρωταθλητισμού, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αγωνιζόμενος στο European Cup.

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν έπαιξε για πρώτη φορά εκτός Λευκορωσίας και πιο συγκεκριμένα στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Madeira SAD. Πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, ο Pavel Yarashuk συνέβαλε τα μέγιστα στην συμμετοχή της Madeira SAD στο Final-4 του Κυπέλλου.

Είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» ηλικιακές ομάδες της εθνικής Λευκορωσίας.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Pavel Yarashuk δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της αυτή τη σεζόν. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να συμβεί αυτό».

???????? ?????????, ?????»!

Επίσης, ο ΠΑΟΚ ανανέωσε τη συνεργασία του με τον 20χρονο εξτρέμ Νικόλαο Μαρίνο, για τον επόμενο χρόνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Νικόλαο Μαρίνο, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο Έλληνας εξτρέμ, γεννημένος το 2004 και με ύψος 197cm, προέρχεται από τις Ακαδημίες χάντμπολ του ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει για ακόμα μία σεζόν το... ταξίδι του στην ανδρική ομάδα. Είναι, μάλιστα, και διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων της χώρας μας.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Νικόλαος Μαρίνος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Καταρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του ΠΑΟΚ, τον έφορο του τμήματος, Δημήτρη Χασεκίδη, και τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο, για την ευκαιρία που μου δίνουν και φέτος να βρίσκομαι στην ανδρική ομάδα.
Εύχομαι η φετινή χρονιά να μας βρει όλους με υγεία και επιτυχίες, καθώς και χαμόγελα σε όσους μας παρακολουθούν και μας υποστηρίζουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x