Χάντμπολ

Ανακοίνωσε Μπουλάτοβις ο ΠΑΟΚ

Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση της Ζάνα Μπουλάτοβιτς.

Στον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν η Ζάνα Μπουλάτοβιτς. Ο ΑΣ ανακοίνωσε την απόκτηση της 21χρονης Μαυροβούνιας πίβοτ για έναν χρόνο, με την ίδια να αγωνίζεται στην ΑΕΚ τη φετινή σεζόν και να έχει την εμπειρία της συμμετοχής σε όλες τις εθνικές ομάδες της πατρίδας της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Ζάνα Μπουλάτοβιτς, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένη στο Μαυροβούνιο στις 14/02/2002, η Ζάνα Μπουλάτοβιτς αγωνίζεται ως πίβοτ κι έχει ύψος 186cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της από την HC Levale, ομάδα η οποία βρίσκεται στην Α' Εθνική Μαυροβουνίου, στην οποία, μάλιστα, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Την περυσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ, στην οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές ατομικές εμφανίσεις, ούσα η πρώτη σκόρερ για την ομάδα της με 81 γκολ σε 16 εμφανίσεις στην Α1.

Είναι διεθνείς με όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της εθνικής Μαυροβουνίου, έχοντας συμμετάσχει τόσο σε ευρωπαϊκά, όσο και σε παγκόσμια πρωταθλήματα.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ζάνα Μπουλάτοβιτς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είναι ευχαρίστηση για εμένα να παίζω στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη τους. Ελπίζω και ανυπομονώ να πετύχουμε μεγάλα αποτελέσματα, να κατακτήσουμε τίτλους και να έχουμε μεγάλες επιτυχίες τη νέα σεζόν».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Ζάνα»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x