Χάντμπολ

Ανακοίνωσε Καλόμοιρο ο ΠΑΟΚ

Επίσημη έγινε η επιστροφή του Γιάννη Καλόμοιρου στην ομάδα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Ερασιτέχνης.

Χαντμπολίστας του ΠΑΟΚ έγινε ξανά ο Γιάννης Καλόμοιρος. Ο ΑΣ ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου αριστερού ίντερ για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθεί στα «φτερά» της επίθεσης, με τον παίκτη να επιστρέφει στον «δικέφαλο» μετά από πέντε χρόνια κι ύστερα από μια τριετία στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Γιάννη Καλόμοιρο, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένος στις 23/05/1998, ο Γιάννης Καλόμοιρος αγωνίζεται ως αριστερό ίντερ και έχει ύψος 194cm.

Έκανε τα πρώτα τού βήματα ως επαγγελματίας στην ΑΕΣΧ Πυλαίας, με την οποία κατέγραψε τις πρώτες τού συμμετοχές στην Handball Premier.

Τη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έπαιξε στο EHF Challenge Cup, παίρνοντας τις πρώτες του παραστάσεις από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στη συνέχεια, ακολούθησε μία νέα διετία (2018-20) στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, με τον οποίο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Από το 2020 μέχρι και την περυσινή αγωνιστική περίοδο (2023) αγωνιζόταν με τη φανέλα της ΑΕΚ. Στη πρώτη τού σεζόν στην ΑΕΚ, κατέκτησε το τρεμπλ, ενώ την περυσινή σεζόν πρόσθεσε στη συλλογή του ακόμα ένα πρωτάθλημα.

Είναι διεθνής με την Εθνική ανδρών της χώρας μας.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Καλόμοιρος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτή τη νέα πρόκληση. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη τους. Γνωρίζω καλά τους περισσότερους συμπαίκτες μου, όπως, επίσης, και τον προπονητή, με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί επιτυχημένα στο παρελθόν. Εύχομαι μία γεμάτη χρονιά, με υγεία κι όμορφο χάντμπολ».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Γιάννη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x