Χάντμπολ

Ανακοίνωσε Σεϊρεκίδη ο ΠΑΟΚ

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ στη θέση του Παναγιώτη Γούσιου, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο Ερασιτέχνης.

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης θα είναι ο αντικαταστάτης του Παναγιώτη Γούσιου στον πάγκο της ομάδας χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ. Ο «ασπρόμαυρος» ΑΣ ανακοίνωσε την Τρίτη την πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος θα επιστρέψει για τρίτη θητεία στον «ασπρόμαυρο» πάγκο και θα προσπαθήσει να επαναφέρει τον «δικέφαλο» στις επιτυχίες μετά το άσχημο ξεκίνημα στη Handball Premier και τονν πρόωρο αποκλεισμό από το EHF Cup.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον Στέλιο Σεϊρεκίδη, ο οποίος θα αναλάβει χρέη προπονητή για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Γεννημένος στις 24/08/1961, ο Στέλιος Σεϊρεκίδης επιστρέφει για τρίτη φορά στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ύστερα από τις δύο προηγούμενες θητείες του (2004-2011 και 2017-2019).

Πρόκειται για έναν έμπειρο προπονητή με αρκετές παραστάσεις από το επίπεδο του πρωταθλητισμού, ο οποίος θα προσπαθήσει να οδηγήσει τον "δικέφαλο" όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Ως προπονητής του ΠΑΟΚ στις προηγούμενες θητείες του, κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2009 και 2010), ενώ οδήγησε τον "δικέφαλο" στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το EHF Champions League.

Καλώς ήρθες και πάλι, κόουτς»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x