Χάντμπολ

Απέδρασε από τη Θεσσαλονίκη, προκρίθηκε στους τελικούς και περιμένει ΑΕΚ ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έφυγε με το διπλό από την έδρα του ΠΑΟΚ (18-19), προκρίθηκε στους τελικούς της Handball Premier και περιμένει την ΑΕΚ!

Πέρασε από τη Μίκρα και προκρίθηκε στους τελικούς τους Handball Premier ο Ολυμπιακός (18-19)!

Η ομάδα του Πειραιά πήγε στην έδρα του ΠΑΟΚ αποφασισμένη να πάρει τη νίκη και να εξασφαλίσει από σήμερα την παρουσία της στα τελικά και το κατάφερε, παίζοντας εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση στο φινάλε. Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν την ΑΕΚ, η οποία αγωνίζεται σε λίγη ώρα (19:30) απέναντι στον Διομήδη.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 4-2 στο 10’. Ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 4-5 λίγο αργότερο, ενώ οι δύο ομάδες έμειναν κοντά στο σκορ, με το πρώτο ημίχρονο να βρίσκει την ομάδα του Πειραία μπροστά στο σκορ με 8-6.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, οι παίκτες του Ολυμπιακού προηγήθηκαν 12-9 στο 35’, με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 14-12 στο 45’. Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι μετατράπηκε σε θρίλερ, οι Θεσσαλονικείς έκαναν ισοφάρισαν σε 17-17 το 17-14 των φιλοξενούμενων, ενώ πέρασε και μπροστά στο σκορ (18-17). Ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή (18-19), εκμεταλλευόμενος και το χαμένο πέναλτι του ΠΑΟΚ στο 18-18 και παίζοντας πολύ καλή άμυνα στο τελευταίο λεπτό, πήρε τη νίκη και την πρόκριση στους τελικούς της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x