Χάντμπολ

Ανανέωσε με Καπρινιώτη ο ΠΑΟΚ

Στην ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν η Αθηνά Καπρινιώτη, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο ο Ερασιτέχνης.

Στον ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν η Αθηνά Καπρινιώτη. Ο «ασπρόμαυρος» ΑΣ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη 19χρονη τερματοφύλακα για την ομάδα χάντμπολ γυναικών του «δικεφάλου».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Αθηνά Καπρινιώτη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Ελληνίδα ταλαντούχα τερματοφύλακας, γεννημένη το 2004 και με ύψος 182cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στα ‘ασπρόμαυρα’, έχοντας πλέον στη συλλογή της την περυσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Αθηνά Καπρινιώτη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι χαρούμενη για τη δεύτερη χρονιά μου στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Τη νέα σεζόν θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το εγχώριο νταμπλ, κάνοντας παράλληλα το καλύτερο δυνατό στην Ευρώπη.

Για να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε, θα θέλαμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ δίπλα μας. Εύχομαι μία σεζόν γεμάτη υγεία σε όλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x