Χάντμπολ

Ανανέωσε με ΠΑΟΚ η Γκρμπάβτσεβιτς

Στην ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν η Μίλιτσα Γκρμπάβτσεβιτς, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης.

Χαντμπολίστρια του ΠΑΟΚ παραμένει η Μίλιτσα Γκρμπάβτσεβιτς. Οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την 28χρονη διεθνή Μαυροβούνια πίβοτ για τρίτη σερί χρονιά, ώστε να βοηθήσει το τμήμα να κατακτήσει ξανά όλους τους εγχώριους τίτλους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μίλιτσα Γκρμπάβσεβιτς, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Μαυροβούνια πίβοτ, γεννημένη το 1995, με ύψος 182cm, θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά στον πρωταθλητή Ελλάδος, ΠΑΟΚ mαteco.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Milica Grbavcevic δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι χαρούμενη που μένω στον ΠΑΟΚ για ακόμα μία χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του συλλόγου κι ιδιαίτερα τον κ. Δημήτρη Χασεκίδη και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη την οποία δείχνουν στο πρόσωπό μου για ακόμα μία σεζόν.

Ελπίζω πως αυτή η νέα σεζόν θα μας δώσει πολλές νίκες, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x